Loading...
Om oss 2017-08-08T07:23:25+00:00

EN NATTKLUBB MED INTERNASJONAL STANDARD.

Hall Toll er et av Norges største utesteder som ligger i hjertet Stavanger med en fantastisk utsikt over havnen. Vi har en unik kombinasjon av nattklubb, bar/lounge, restaurant og uteservering. Hall Toll har plass til opptil 1400 besøkende i to etasjer.

NATTKLUBB

Kjent som en av Norges råeste nattklubber med eget vip-område, ledskjermer, CO2 og lazer samt kjente internasjonale og nasjonale DJs er ofte å se på programmet. Vi har bl.annet hatt DJ´s som Snoopadelic (Snoop Dogg), Nicky Romero, Laidback Luke, Matoma, Otto Knows, Junior Jack, Yves Larrock, DJ Chuckie og Lost Frequencies for å nevne noen. Vi har også hosted afterpartys for Justin Bieber, Wiz Khalifa, Tinie Tempah, G-Eazy, Karpe Diem og Zuccarello.

Nattklubben er åpen hver fredag og lørdag fra 23:00 – 03:30. 20 års aldersgrense.

BAR & LOUNGE

Her kan du ta en drink etter å spist i restauranten eller starte festen som mange gjør før de går opp i nattklubben. Det finnes en rekke stilige sittegrupper og en stor bar med kvalitetsdrinker. Du kan få servering av Sushi og småretter alle dager og hver fredag og lørdag er det Dj fra kl. 22:00 til 01:30.

RESTAURANT

Fine dining og sushi, to kjøkken i ett. Maten inspireres av der øst møter vest. Lokale råvarer brukes i et internasjonalt smaksbilde. Menyene komponeres på bakgrunn av de beste tilgjengelige sesongråvarene våre gode leverandører kan by på. På hall Toll kan du få alt fra rå fisk til klassiske kjøttretter.

TERRASSE

En unik terrasse med flott utsikt over Stavanger Havn. På sommeren har vi egen bar som brukes for servering og sittegrupper til 100 personer og sofa lounge. På sommeren kjører vi egne eventer med DJs og artister.

“Trust Me, You Can dance.”

X