Loading...
Event & utleie 2017-05-30T08:11:57+00:00

VI HJELPER DERE MED ALLE TYPE EVENT

Vi skaper og leverer de gode opplevelsene. Kundeevent, kick off, julebord eller konferanse, vi har det rette lokalet Variasjonsmulighetene på Hall Toll er mange. Lokalene er svært fleksible, og vi er vant til raske sceneskift. Store flater med mange endringsmuligheter gir oss muligheter andre lokaliteter bare kan drømme om.

SEND FORESPØRSEL

Telefon (+47) 51 51 72 32

SELSKAP OG ARRANGEMENTER

Vi tilbyr lokaler som passer til både store og små arrangementer. Sitteplass for opptil 300 deltakere kan ordnes på kort varsel. Trenger alle bordplass, har vi rom til 30-140 personer. Vi tilrettelegger lokalet etter størrelsen på arrangementet. Påfølgende middag i samme lokale er en populær løsning hos mange, og vår fullt utstyrte scene står til disposisjon. Hall Toll sørger for å varte opp både sanser og inntrykk, være seg opptredener, konserter, DJ-oppsett, stand-up eller annet. Valget er ditt. Løsningen er vår.

KONFERANSER OG MØTER

Hall Toll har lokaler som passer alle typer møter, kurs og konferanser. Vi har blant annet et av byens flotteste lokaler med tilhørende grupperom. Vi har stilfulle møterom med kapasitet fra 20 til 700 personer litt avhengig av hvilken setting man velger. Våre dyktige prosjektledere er behjelpelig med utforming, planlegging og gjennomføring av de tekniske aspektene før og under selve arrangementet.

CATERING

Hall Toll tilbyr førsteklasses mat til mindre og større selskaper. Vi legger stor vekt på personlig og god service. Når du har selskap skal du kunne slappe av og glede deg over både gjestene og maten. Så la oss ta oss av det praktiske, slik at du kan nyte.

UNDERHOLDNING

Vi formidler en rekke DJs/artister og skreddersyr et hvert event etter kundens behov. Vi sørger for trygg og profesjonell gjennomføring av ditt arrangement og vi samarbeider også med forskjellige eventbyråer og har underholdning til et hvert arrangement.

LA OSS SKAPE NOE SAMMEN.

Vi bidrar til at ditt neste arrangement blir en verdifull opplevelse både for deg som oppdragsgiver og for deltagerne og kundene.

X